Hjem > Nyheder > Industri nyheder

Hvorfor er Pilates Core Bed så populær?

2024-07-10



Mange mennesker er ikke ukendte med Pilates. Det er en form for koncentreret styrketræning, der primært bruges til fysisk genoptræning, med det primære mål at styrke kernen, forbedre holdningen, stabilisere og forlænge rygsøjlen, udvikle balance og overordnet styrke. Når det kommer til Pilates, er vi nødt til at nævne dets grundlæggende træningshjælp -Pilates Core Seng.


Pilates kernesenger et sammensat træningshjælpeværktøj til at øve Pilates, som bruger et remskivesystem med forskellig fjedermodstand som essensen. Det bruges til at hjælpe kroppen med at forbedre tilpasningen, øge styrken og forbedre kroppens ubalance.


Bevægelserne øvet af begyndere er meget blide og føles ikke ubehagelige; Du kan udføre muskelstyrketræning i hele kroppen på kernesengen. DetPilates kernesengjusterer fjedervægten i realtid baseret på trænerens fysiske tilstand, så træneren ikke kun kan mærke rekrutteringen af ​​muskeltræning, men også fastholde formålet med kontinuerlig stimuleringstræning for musklerne.




Hvorfor erPilates Core Sengså populær?

1. Effektiv fedtforbrænding

Kernesengen kan bruges til at udfordre kroppen, "åbne" i ustabile omgivelser og kontrollere muskler og kropsposition. Og det understreger nøjagtighed og pålidelighed, som nemt kan mobilisere 70 % af vores dybe muskelgrupper.

På grund af sin evne til at etablere stabilitet i kernen og i hele kroppen, bruges kernesengen ofte som et genoptræningsværktøj til at hjælpe med at forbedre kropsholdningen, forme smukke kropslinjer, forbedre stofskiftet og forbrænde mere fedt.


2. Betydelig effekt

Forskning har vist, at 1 times core seng-træning svarer til 1 times udstyrstræning + 1 times aerob træning, og i den klassiskePilates kernesengmotion, behøver du ikke at opretholde holdningen eller gentage disse bevægelser på samme trin.

Det Pilates kernesenglægger vægt på altid perfekt udførelse, med kortere bevægelser og færre gentagelser, hovedsageligt med fokus på kontrol og nøjagtighed, men når handlingerne er gennemført, kommer du ind i en helt anden fase.




X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept